Orașul Botoșani

Votează!

Botoșani în imagini

Descarcă logo

Fie că îți suntem parteneri, colaboratori sau prieteni, iată mai jos cum e corect să folosești sigla noastră pe materialele tale. Ține minte că aceste fișiere sunt proprietatea Veveveuri SRL și nu le vei putea folosi legal fără aprobarea noastră. Pentru mai multe detalii, contactează-ne.


Înainte de a descărca fișierele, te rugăm să citești aceste instrucțiuni:

Utilizarea corectă pentru simbol și logotip

Orice abatere de la aceste specificații este interzisă. Aceste reguli sunt create pentru a facilita recunoașterea simbolului nostru și sunt gândite suficient de flexibil pentru a se potrivi ușor în orice situație.

Important: Sigla (compusă din simbol–heraldică și logotip–text) în varianta color trebuie să respecte indicațiile de culoare. Culoarea primară este esențială.

Codurile de culoare sunt:

OrasulBotosani.ro – Albastru

RGB 55—180—230 | Hex #37b4e6 | CMYK 65—10—0—0 | PMS 298C


Poziționare

Pe o suprafață puternic albă, sau predominant neagră (pentru a crea suficient contrast), fără alte elemente grafice, se va folosi varianta color a siglei.

Pe o suprafață puternic colorată, se recomandă folosirea variantei albe, atât timp cât contrastul oferă o vizibilitate puternică. Altfel, se recomandă o repoziționare; este necesară evitarea plasării siglei pe un fundal texturat sau cu alte elemente grafice.

Important: Nu se va folosi niciodată pentru culoarea siglei negru sau altă culoare în afară de albastru (specificat) și alb. Singura excepție apare în situația în care tehnica (pentru elemente tipărite) nu permite o reprezentare color și în același timp, fundalul nu permite un contrast bun cu varianta în alb: doar aici se va folosi varianta pe negru.

Exemple de utilizare corectă

Spațiul de libertate vizuală

Spațiu de libertate vizuală

În spațiul de libertate vizuală destinat siglei nu trebuie să existe alte elemente grafice.

Acest spațiu asigură o bună vizibilitate și nu aglomerează compoziția în care este folosită sigla. De același tip de spațiu este necesar să beneficieze orice logo și simbol.

Descarcă

Există câte două variante de uz corect, în funcție de dimensiunea minimă la care vor fi reprezentate. Acolo unde spațiul nu permite o dimensiune mai mare de 170px sau 60mm (latura lungă), se va utiliza varianta fără slogan (acesta fiind ilizibil la dimensiuni atât de mici).

Important: Nu este permisă utilizarea logo-ului sub dimensiunea de 90px sau 30mm (latura lungă).

Fișiere descărcabile

Am ales formatul universal PDF pentru a simplifica utilizarea sa atât în mediul digital cât și în tipar. Fișierele PDF pot fi deschise cu majoritatea programelor de editare (de ex: suita Adobe sau Corel, fie vectorial, fie raster) fără a fi necesară instalarea aplicației Adobe Reader.


Pentru alte logo-uri ale Veveveuri, consultă paginile locale: OrasulSUCEAVA.ro | OrasulPiatraNeamt.ro.

Leave a Comment

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.