Orașul Botoșani

Ascultă!

Botoșani în imagini

Ampli.fit

Ampli.fit Botoșani face parte din lanțul de studiouri Ampli.fit nou deschise pe piața din România. În momentul de față de bucurăm de patru locații: Obor, Pipera, Suceava și Botoșani, toate locațiile sunt sub același format și aceeași grilă de servicii.

Și dacă tot a venit vorba de serviciile Ampli.fit, am vrea să vă prezentăm o mică parte din activitatea pe care o desfășurăm la studioul nostru din Suceava. Principalul nostru obiectiv este să ajutăm oamenii să facă sport într-un timp relativ mic – JUST 20 MINUTES.

Cum este posibil acest lucru? Datorită tehnologiei germane Ampli Train bazată pe EMS training 3.0 (electro muscle stimulation).

Cum funcționează? Aplicăm o vestă specială conectată la aparat care are atașată pe ea electrozi pentru brațe, picioare, piept, spate, abdomen și fesieri. Aceasta stimulează 90% din masa musculară. După ce suntem echipați și gata de mișcare începe antrenamentul. Antrenamentul durează 20 de minute și este personalizat pentru fiecare client în parte în funcție de nevoile lui. Antrenorii personali specializați pe tehnologia EMS vor crea, explica, arăta și lucra împreună cu persoanele antrenate. Aparatul are șase grupe generale: sport, wellness, special, basic, combination și medical care conțin un total de 40 de programe (arderea caloriilor, tonifiere, masă musculară, drenaj limfatic, anticelulitic, masaj relaxare, combaterea durerilor de spate, combaterea incontineței urinare…).

Cu ce trebuie să veniți? Cu bunavoință și 40 de minute la dispoziție! Aveți la noi tot ce aveți nevoie: echipament, prosoape, duș, cosmetic, uscător de păr și nu în ultimul rând antrenorul dumneavoastră personal. Extra, puteți să achizitionați propriul costum, shake-uri proteice foarte gustoase, carnitină, băutură hypothonica, apă plată și minerală și să nu uităm de spațiul nostru de relaxare, camera de masaj de care vă puteți bucura cu o gamă largă de masaje (relaxare, anticelulitic, therapeutic sau drenaj).

Program

  • luni – vineri / 7:00 – 21:00
  • sâmbătă / 10:00 – 18:00

Imagini

Leave a Comment

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.