Orașul Botoșani

Ascultă!

Botoșani în imagini

Cazare

Hotel Europa

Situat la 500 de metri de centrul vechi al oraşului Botoşani, elegantul Hotel Europa oferă camere cu aer condiţionat şi interioare moderne şi elegante. Acesta dispune de un restaurant şi o frumoasă terasă pe acoperiş.

Află mai multe

Hotel Maria

Hotel Maria este situat în centrul orașului Botoșani, vizavi de Parcul Mihai Eminescu. Hotelul oferă camere spațioase și elegante, cu acces gratuit la internet și aer condiționat.

Află mai multe

Hotel Rapsodia

Situat în centrul oraşului Botoşani, Hotelul Rapsodia oferă camere luminoase şi moderne, cu mobilier de lemn şi acces gratuit la Internet prin cablu.

Află mai multe

Hotel Belvedere

Hotelul Belvedere are sediul într-un conac vechi şi este situat în oraşul istoric Botoşani, la 200 de metri de Parcul Mihai Eminescu. Toate camerele au acces gratuit la Internet prin cablu. De asemenea, hotelul oferă acces Wi-Fi la recepţie, în restaurant şi pe terasă.

Află mai multe

Hotel TEX-Club

Situat la numai 500 de metri de centrul oraşului Botoşani, Hotelul TEX-Club oferă acces Wi-Fi gratuit şi parcare privată gratuită. Oaspeţii se pot relaxa la barul modern al hotelului sau la restaurantul acestuia, unde există un şemineu.

Află mai multe